Menu

New additions to a listed Dining Club, London

The Beefsteak Club was established in 1876 and is an exclusive gentlemen’s lunchtime dining club. It moved into its present home in central London in 1896 and its special feature is the arts and crafts dining room on the second floor of an office building. This was previously entered abruptly from a poorly lit utilitarian shared staircase, so we were commissioned to provide a new grand entrance, bypassing the shared staircase. This transformation was achieved by replacing the secondary kitchen staircase with a new curved geometric staircase, with a new lantern light over.

New stair from entrance level

New stair from entrance level

New stair looking up

New stair looking up

New roof light

New roof light

New stair from Club Room level

New stair from Club Room level

Top of stairs and entry to Club Room

Top of stairs and entry to Club Room

Door from Club Room to staircase, before and after

Door from Club Room to staircase, before and after

View into Club Room

View into Club Room