Menu

New Visitor Centre | Highfield Park Trust

This new building creates a flexible environment, ideally positioned to welcome an ever increasing number of visitors and provides a base from which they can then explore the many diverse and interesting features that Highfield Park has to offer. It has been built on the old storage compound adjacent to the car park on the ‘Cell Barnes’ side of the park near West Lodge.

The building is the “hub” for the Trust, providing a focal point for information. It enables the Trust to expand its charitable work since it can now host additional recreational events and further encourage school parties to use the Park. The meeting area in the centre of the building can be used to host events.

The building was completed in June 2018 and the outside areas are now being landscaped and planted.

Visitor Centre Opening Ceremony

Visitor Centre Opening Ceremony

Centre Entrance

Centre Entrance

Visitor Centre Rear Elevation

Visitor Centre Rear Elevation